ΜΑΚΙΑΖ

strataras str
makeup strataras

Θεωρούμε δεδομένο πως το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα και κυριολεκτικά να σας μεταμoρφώσει σε ένα «έργο τέχνης». Εξαφανίζουμε τις ατέλειες από το πρόσωπο σας και κρύβουμε την κούραση αλλά και την θλίψη.

aplo makigiaz hrakleio kritis

Οι επαγγελματίες μακιγιέζ που θα σας περιποιηθούν παρέχουν υπηρεσίες επαγγελματικού μακιγιάζ. Επιλέξτε ένα ελαφρύ μακιγιάζ, για κάθε κοινωνική περίσταση προσφέροντας πλήρης ικανοποίηση στο αποτέλεσμα σας.

Για να πραγματοποιησουμε το μακιγιαζ λαμβανουμε παντοτε υποψιν τις ιδιαιτεροτητες του δερματος καθως και ολους τους παραγοντες που μπορουν να επηρεασουν το τελικο αποτελεσμα οπως τον ρουχισμο, το χτενισμα και τις καιρικες συνθηκες.

ΜΑΚΙΑΖ ΒΡΑΔΙΝΟ

Ξεχωρίστε στην βραδινή έξοδο με ένα επαγγελματικό μακιγιάζ που θα ζήλευαν όλες.


Το προσωπικό μας διαθέτει χρόνια εμπειρίας στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής αισθητικής αλλά και ποιότητας.Είτε πρόκειται για μια κοινωνική δεξίωση είτε για βραδινή έξοδο θα σας περιποιηθούμε κατάλληλα και πάντοτε ανάλογα με την περίσταση θα επιλέξουμε τους χρωματισμούς που ταιριάζουν στο πρόσωπο, στο ντύσιμο αλλα και στο στυλ που επιθυμείτε.Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά επαγγελματικά προϊόντα σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ στην σημαντικότερη ημέρα της ζωή σας δεν είναι απλή υπόθεση.

Προσφέρουμε υπηρεσίες νυφικού μακιγιάζ σύμφωνα πάντοτε με την επιλογή του νυφικού φορέματος που έχετε επιλέξει καθώς και το Hair Styling για εκείνη την ημέρα.

Φροντίζουμε να κλέψετε την παράσταση όχι μόνο ως νύφη, αλλά το σημαντικότερο με την εμφάνιση σας.

 

Πράξτε σωστά και επιλέξτε ένα επαγγελματία να περιποιηθεί το πρόσωπο σας για την ημέρα του γάμου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε σύμφωνα πάντα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, τα μαλλιά και το νυφικό φόρεμα που έχετε επιλέξει.

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ!

 

BRANDS WE TRUST