ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

strataras str
Hairstyling logo strataras

Η εμφάνιση είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα για τις γυναίκες. Πέρα από το κούρεμα, το χρώμα αλλά και την υγεία των μαλλιών βασικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα παίζει και το χτένισμα των μαλλιών μας.

Χτενίσματα για όλη την διάρκεια της ημέρας που θα σας βοηθήσει να δείχνετε ξεχωριστές στο χώρο εργασίας σας, σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού ή σε οποιαδήποτε συνάντηση είναι σημαντική για εσάς.

Αποκτήστε αυτοπεποίθηση ανανεώνοντας ένα πολύ σημαντικό παράγοντα, την εμφάνιση σας . Προβάλετε μόνο τα θετικά στοιχεία των μαλλιών σας και κερδίστε τις καθημερινές τις εντυπώσεις σε κάθε σας παρουσία. Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο μας το συντομότερο και νιώστε μοναδικές. Για τους κομμωτές του StrataraS κάθε χτένισμα είναι ευκαιρία για δημιουργία.

strataras portfolio5

ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΒΡΑΔΙΝΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Ανανεώστε την εμφάνιση σας με ένα κατάλληλο βραδινό χτένισμα στο κομμωτήριο μας.Τα Βραδινά χτενίσματα του StrataraS και οι ιδέες των κομμωτών μας σας κάνουν να κλέβετε την παράσταση στις βραδινές σας εμφανίσεις.

Extreme πιασίματα, glitters, glamorous πιαστράκια, αυστηρές και chic pony tales , κότσοι, γαλλικές κοτσίδες είναι λίγα από τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιούν οι κομμωτές μας.

Κάθε βραδινό χτένισμα που δημιουργούμε ταυτίζεται με την σημασία της εξόδου σας.Φροντίζουμε να είστε πάντα κομψές & γοητευτικές έτσι ώστε να μην περνάτε ποτέ απαρατήρητες.Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο μας το συντομότερο και νιώστε μοναδικές.

Το κομμωτήριο StrataraS στο Ηράκλειο Κρήτης γίνεται ο προσωπικός σας stylist για κάθε σημαντικό γεγονός στη ζωή σας.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Εμπιστευτείτε την περιποίηση των μαλλιών σας στο StrataraS την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι κομμωτές μας σας εξασφαλίζουν μια τέλεια εμφάνιση την ημέρα του γάμου σας απαλλάσσοντάς σας έτσι το άγχος που φέρνει σε μια μέλλουσα νύφη η διαδικασία επιλογής χτενίσματος.

Οι ειδικοί μας σας προτείνουν ό,τι είναι σωστό για τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας στα δοκιμαστικά ραντεβού κι έτσι την ημέρα εκείνη είστε έτοιμες για το ξεχωριστό αυτό γεγονός στην ζωή μιας γυναίκας.

Το StrataraS αναλλαμβάνει επίσης και την προετοιμασία των μαλλιών για τα παρανυφάκια σας.

Επιλέξτε λουλούδια, αριστοκρατικούς κότσους, ελεύθερα girly χτενίσματα ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο αλλά και ανάλογα με τις πολύτιμες συμβουλές των κομμωτών μας και αποκτήστε την εμφάνιση που θα σας κάνει μοναδική.

Hairstyling logo strataras

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ Κλειστε το ραντεβου σας Online

 

BRANDS WE TRUST