Αντρικό Κούρεμα Ηράκλειο Κρήτης

ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

Βρείτε το εξειδικευμένο barber αντρικό κούρεμα στο Ηράκλειο Κρήτης.  Εδώ ανοίγουμε ένα ξεχωριστό φάκελο στο styling του κυνηγού.

Οι εξειδικευμένοι κομμωτές μας διαθέτουν χρόνια εμπειρίας και είναι κάτοχοι πανελλήνιων χρυσών βραβείων στο ανδρικό κούρεμα και όχι μόνο.

Barber τεχνικές, σβήσιμο & Oldschool

Βασιζόμενοι κάθε φορά στην υφή και στην πυκνότητα της τρίχας του κάθε πελάτη αλλά και στο προσωπικό του στυλ επιλέγουν τη σωστή τεχνική κουρέματος έτσι ώστε να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα ταιριάζει με το πρόσωπό του.

Λόγω της ιδιαιτερότητας των ανδρικών κομμώσεων, οι κομμωτές μας δεν εφαρμόζουν απλώς τεχνικές που είναι στη μόδα αλλά δημιουργούν στυλ που θα τονίζουν την προσωπικότητα ενός άνδρα.

Αντρικό Κούρεμα Ηράκλειο Κρήτης
Κομμώσεις Ηράκλειο Κρήτης
Κούρεμα Αντρικό Ηράκλειο Κρήτης

Το κομμωτήριο Strataras Hairstyling παρέχει με επαγγελματισμό τις σύγχρονες υπηρεσίες ενός  barber shop για τους άντρες πελάτες μας.

Εδώ θα βρείτε το μοναδικό look που ταιριάζει στο πρόσωπο αλλά και στο μαλλί σας.

Ο μοντέρνος άντρας έχει προορισμό το κομμωτήριο μας.

Οι εξειδικευμένοι κομμωτές μας θα σας βοηθήσουν άμεσα τονίζοντας τα χαρακτηριστικά σας και διατιρόντας παράλληλα στο μαλλί σας την έμφαση που επιθυμείτε να τους δώσουμε.

Αν κάτι είναι στη μόδα, δεν χρειάζεται να το αντιγράφουμε, απλά το φέρνουμε στα μέτρα μας και το πάμε ένα βήμα παραπέρα.

Αντρικό Κούρεμα Ηράκλειο Κρήτης

Παρακάτω θα βρείτε μερικές απο τις δουλειές μας