Ανταύγειες στο Ηράκλειο Κρήτης Κομμωτήριο StrataraS

ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

Υπάρχουν πολλά εύκολα και έξυπνα τρικ και λύσεις για να κάνετε το χρώμα των μαλλιών σας συναρπαστικό και ταιριαστό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας.

Όπως  ήδη θα γνωρίζετε η βαφές μαλλιών δεν χαρίζουν στα μαλλιά μας την απόλυτη φυσικότητα. Ενώ πολλές φορές έχουμε νοσταλγήσει την παιδική μας ηλικία όπου ο ήλιος άλλαζε φυσικά το χρώμα στα μαλλιά μας.

Ανεπτυγμένες τεχνικές highlights στο κομμωτήριο StrataraS

Οι ειδικοί του StrataraS γνωρίζουν και μας προτείνουν να αποφύγουμε την μονοχρωμία. Τα μαλλιά μας ειναι δύσκολο να αποκαλύψουν την λάμψη τους με μια μόνιμη βαφή ειδικά όταν έχουν σκούρο χρώμα.

Για μοναδικές Ανταύγειες στο Ηράκλειο Κρήτης Κομμωτήριο StrataraS

ανταύγειες ηράκλειο Κρήτης στραταρας strataras
Κομμώσεις Ηράκλειο Κρήτης
balayage highlights ηράκλειο Κρήτης στραταρας strataras

Εαν επιθυμείτε μια αλλαγή στα μαλλιά σας και δεν γνωρίζεται τι είναι αυτό που θα μπορούσε να σας δώσει ένα μοναδικό τόνο φυσικότητας χωρίς να χρειαστεί να βάψετε ολόκληρο το μαλλί σας, εμπειστευτήτε το κομμωτήριο StrataraS.

 

Οι κομμωτές μας θα σας προτείνουν τις πιο φωτεινές αποχρώσεις για τις ανταύγειες σας κυρίως στο πάνω μέρος του κεφαλιού για να σας φωτίσουν το πρόσωπο.

Η αντίθεση πρέπει να δημιουργεί την αίσθηση της φυσικότητας, όπως είναι οι φυσικές ανταύγειες στο κεφάλι ενός παιδιού, μερικές φορές μάλιστα, με λίγο πιο φωτεινές τις άκρες για να υπάρχει ένα φυσικό, πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με το φως.

Κλείστε ένα ραντεβού για ανταύγειες στο Ηράκλειο Κρήτης Κομμωτήριο StrataraS λέγετε η επιλογή που θα δείτε τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα επάνω σας.

REFLET TRENDS

Τα ρεφλέ είναι η απόχρωση που δίνουμε τελικά στο βασικό μας χρώμα ή καλύτερα η ένταση της απόχρωσης,  οι τόνοι που θέλουμε να αποδώσουμε σε κάθε ύψος χρώματος που έχουμε (1-10 τα βασικά χρώματα).

Τα ρεφλέ, επί της ουσίας, είναι τα συμπληρωματικά χρώματα τα οποία όταν συνδυαστούν με τα βασικά δίνουν νέες αποχρώσεις στα μαλλιά.

Δοκιμάστε τη τεχνική Reflet στο κομμωτήριο StrataraS

Τα πιο βασικά ρεφλέ είναι σαντρέ (σταχτί), χάλκινο (πορτοκαλί), ντορέ (χρυσαφί) και ακαζού (βαθύ κόκκινο).

Οι εξιδικευμένοι Hair Colorists κομμωτές του StrataraS θα είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν να διαλέξετε χρώμα και βεβαίως να σας συμβουλέψουν έτσι ώστε να αποφύγετε τους ατυχείς συνδυασμούς.

balayage ηράκλειο Κρήτης στραταρας strataras
Χτένισμα Γυναικείο Ηράκλειο Κρήτης
μπαλαγιαζ ανταυγιες ηράκλειο Κρήτης στραταρας strataras
FLASH TRENDS

Στο StrataraS κύριο μέλημά μας είναι η λάμψη σας. Με τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα στον τομέα της Βαφής Μαλλιών  για τα οποία είναι πλήρως ενημερωμένοι οι κομμωτές μας πετυχαίνουμε στα μαλλιά σας χρώματα που σας τονίζουν και σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

Πέρα από τις Βαφές Μαλλιών και τις γνωστές σε όλους μας ανταύγειες υπάρχουν και τα λεγόμενα φλασάκια. Τα φλασάκια δίνουν στα μαλλιά της κάθε γυναίκας  «κίνηση», δημιουργώντας ταυτόχρονα μια παιχνιάδαρικη διάθεση που ξεφεύγει από τη μονοτονία της μονοχρωμίας κάνοντας το χρώμα των μαλλιών της πιο λαμπερό.

Προτιμήστε με την βοήθεια των κομμωτών μας  ανταύγειες μέχρι 2 τόνους πιο ανοιχτές που πέφτουν ανάλαφρα πάνω από το μέτωπο σας και δείχνουν το πρόσωπο σας  πιο αδύνατο και λαμπερό.

Ανταύγειες στο Ηράκλειο Κρήτης Κομμωτήριο StrataraS