ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

strataras str
Hairstyling logo strataras

Οι ειδικοί του StrataraS γνωρίζουν και μας προτείνουν να αποφύγουμε την μονοχρωμία. Τα μαλλιά μας ειναι δύσκολο να αποκαλύψουν την λάμψη τους με μια μόνιμη βαφή ειδικά όταν έχουν σκούρο χρώμα.

Υπάρχουν πολλά εύκολα και έξυπνα τρικ και λύσεις για να κάνετε το χρώμα των μαλλιών σας συναρπαστικό και ταιριαστό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας. Όπως ήδη θα γνωρίζετε η βαφές μαλλιών δεν χαρίζουν στα μαλλιά μας την απόλυτη φυσικότητα. Ενώ πολλές φορές έχουμε νοσταλγήσει την παιδική μας ηλικία όπου ο ήλιος άλλαζε φυσικά το χρώμα στα μαλλιά μας.

Εαν επιθυμείτε μια αλλαγή στα μαλλιά σας και δεν γνωρίζεται τι είναι αυτό που θα μπορούσε να σας δώσει ένα μοναδικό τόνο φυσικότητας χωρίς να χρειαστεί να βάψετε ολόκληρο το μαλλί σας, εμπειστευτήτε το κομμωτήριο StrataraS. Οι κομμωτές μας θα σας προτείνουν τις πιο φωτεινές αποχρώσεις για τις ανταύγειες σας κυρίως στο πάνω μέρος του κεφαλιού για να σας φωτίσουν το πρόσωπο.

εικόνα Viber 2023 02 18 13 41 07 371

Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ STRATARAS ΛΕΓΕΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ.

REFLET TRENDS

 

Τα ρεφλέ είναι η απόχρωση που δίνουμε τελικά στο βασικό μας χρώμα ή καλύτερα η ένταση της απόχρωσης,  οι τόνοι που θέλουμε να αποδώσουμε σε κάθε ύψος χρώματος που έχουμε (1-10 τα βασικά χρώματα).

Τα ρεφλέ, επί της ουσίας, είναι τα συμπληρωματικά χρώματα τα οποία όταν συνδυαστούν με τα βασικά δίνουν νέες αποχρώσεις στα μαλλιά.

Τα πιο βασικά ρεφλέ είναι σαντρέ (σταχτί), χάλκινο (πορτοκαλί), ντορέ (χρυσαφί) και ακαζού (βαθύ κόκκινο).

Οι εξιδικευμένοι Hair Colorists κομμωτές του StrataraS θα είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν να διαλέξετε χρώμα και βεβαίως να σας συμβουλέψουν έτσι ώστε να αποφύγετε τους ατυχείς συνδυασμούς.

FLASH TRENDS

 

Στο StrataraS κύριο μέλημά μας είναι η λάμψη σας. Με τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα στον τομέα της Βαφής Μαλλιών  για τα οποία είναι πλήρως ενημερωμένοι οι κομμωτές μας πετυχαίνουμε στα μαλλιά σας χρώματα που σας τονίζουν και σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

Πέρα από τις Βαφές Μαλλιών και τις γνωστές σε όλους μας ανταύγειες υπάρχουν και τα λεγόμενα φλασάκια. Τα φλασάκια δίνουν στα μαλλιά της κάθε γυναίκας  «κίνηση», δημιουργώντας ταυτόχρονα μια παιχνιάδαρικη διάθεση που ξεφεύγει από τη μονοτονία της μονοχρωμίας κάνοντας το χρώμα των μαλλιών της πιο λαμπερό.

 

Προτιμήστε με την βοήθεια των κομμωτών μας  ανταύγειες μέχρι 2 τόνους πιο ανοιχτές που πέφτουν ανάλαφρα πάνω από το μέτωπο σας και δείχνουν το πρόσωπο σας  πιο αδύνατο και λαμπερό.

Για μοναδικες Ανταυγειες στο Ηρακλειο Κρητης Κομμωτηριο StrataraS

 

BRANDS WE TRUST